SATPO SATPO

SATPO

14. 07.2020

Na českém trhu působí jako developer, investor a poskytovatel služeb v oblasti rezidenčních nemovitostí od roku 1994. Za sebou má řadu úspěšných projektů, o čemž svědčí řada získaných ocenění v mezinárodní soutěži MIPIM, v soutěžích Best of Realty a Realitní projekt roku.

Veškeré návrhy, pragmatická konstrukční řešení inspirovaná složitostí městského prostředí a finální dokončení představují podpis společnosti SATPO. Díky integraci okolních staveb neopomíjí význam historického kontextu, plně respektuje moderní architekturu ve spojení se sociálními vlivy. Profesionální prodejní tým je zkušeným rádcem při výběru nového bydlení a nabízí veškeré služby spojené s výběrem, pořízením a financováním bydlení, možnost klientských změn a interiéru na klíč v příjemném prostředí prodejního centra SATPO. V rámci poskytovaných služeb nabízí společnost i komplexní realitní a developerské služby vlastníkům nemovitostí a investuje do oblasti existujících rezidenčních nemovitostí.

Společnost SATPO je aktivním členem Asociace developerů a Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Buduje pozitivní veřejný image a podporuje vývoj kvalitního developmentu ve stavebním průmyslu a na trhu s nemovitostmi. Součástí korporátní politiky skupiny SATPO je i společenská zodpovědnost, přispívá do oblasti vzdělávání, kultury a sportu. Skupina SATPO patří mezi významné hráče s pevnou pozicí na realitním trhu a zakládá si na spokojenosti svých klientů a investorů.

https://www.satpo.cz/

Fotogalerie


Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design