Projekt Green Village zahajuje prodej 2. etapy mimořádnou nabídkou Projekt Green Village zahajuje prodej 2. etapy mimořádnou nabídkou

Projekt Green Village zahajuje prodej 2. etapy mimořádnou nabídkou

03. 05.2022

Koncept bydlení v přírodě společnosti Real-Threuhand s názvem Green Village otevírá přístup k nákupu 2. etapy moderních rodinných domů. Bydlení v blízkosti Benešova a přímo u golfového hřiště Konopiště se rozroste o 25 dalších nízkonákladových budov se zahradami a parkováním. Prvních pět domů je mimořádně možné pořídit za zvýhodněnou cenu.

Areál Green Village je usazen v příjemném zákoutí golfového hřiště. Obklopuje jej malebná krajina, v sousedství stojí hotel Golf a Spa Resort Konopiště a do města Bystřice a o kus dál do Benešova je to jen pár minut. Právě přírodní prostředí a nedaleká občanská vybavenost přispěly k rychlému prodeji první etapy projektu v počtu 21 rodinných domů

Nyní developerská společnost Real-Treuhand otevírá příležitost pořídit výjimečné rodinné bydlení v podobě dalších 25 domů, z nichž prvních pět nabízí za zvýhodněnou cenu. Kvalita  projektu a provedení bude i v této 2. etapě projektu na nejvyšší úrovni. I když stavby vyhlížejí úhledným moderním designem, záměrně ctí svými sedlovými střechami klasickou zástavbu okolí. Mohou mít cihlovou, dřevěnou nebo bílou omítku. Dispozice domů 4+kk a 5+kk a jejich výměra 107 a 144 m2 poskytují dostatek prostoru i pro početnější rodinu, který ještě opticky zvětšují a prosvětlují velká okna s výhledem do přírody a na golfové hřiště.

Všechny domy obklopuje vlastní pozemek, k němuž přináleží terasa a zděný přístřešek na popelnice a poštovní schránku. Některé domy mají garáž pro jeden automobil nebo dvougaráž. Kde garáž není, je pro automobil vyhrazeno parkovací místo před domem. Příjemným doplňkem některých zahrad je již vystavěný zahradní domek. Výjimečnost projektu podtrhuje navíc nejen moderní systém podlahového vytápění domů pomocí tepelného čerpadla, ale také přírodní biotop v podobě dvou romantických jezer s molem, vodopádem a kořenovou čističkou.

Akční cena pro prvních pět domů však není jedinou výhodou, kterou developer poskytuje zájemcům o nový domov. Největším bonusem je samo přírodní prostředí vhodné ke sportu i k relaxaci vzdálené od Prahy jen 40 min. jízdy autem, či vlakem z nedalekého Benešova. Příznivě přispívá ke zdravému vývoji dětí, čemuž napomáhá i prostor pro jejich hry, na nějž architekti mysleli. Nevšedním benefitem jsou také dvě plnohodnotná členství v golfovém klubu Konopiště.  Přímo v hotelu Golf a Spa Resort Konopiště se navíc nacházejí lázně, fitness a restaurace. Vítejte doma!

https://greenvillage.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design