Prodej luxusní vily Na Doubkové Prodej luxusní vily Na Doubkové

Prodej luxusní vily Na Doubkové

29. 11.2021

Nově zrekonstruovaná secesní vila byla postavena v letech 1912–1913 architektem Miroslavem Wágnerem pro továrníka Karla Paška. Nyní je tato unikátní vila ležící v srdci Smíchova a v blízkosti zeleně na prodej.

Vila nabízí čtyři luxusně zrekonstruované byty dle nejvyšších stavebních a restaurátorských standardů. Veškeré původní fasádní prvky byly zachovány a díky kvalitní izolaci bylo docíleno vynikající teplotní a akustické pohody. Každý apartmán má samostatný vstup do panoramatického výtahu, který vede přímo do garáže. Jsou použity inteligentní technologie řízené mobilním telefonem, díky kterým můžete klimatizaci, osvětlení či rolety řídit na dálku. Dům disponuje zahradou a, venkovním posezením, bezpečnost pak zajišťují kamerové systémy.

Luxusní apartmány jsou ukázkou vytříbené estetiky pro ty nejnáročnější. Dveře a okna jsou replikou původních, v koupelnách je použit velkoformátový mramor z Itálie a dubové podlahy jsou ručně vyráběné. Každý apartmán je vybaven anglickou, ručně vyráběnou kuchyní se zabudovanými spotřebiči.

Lokalita

Vila se nachází v blízkosti Santošské zahrady a revitalizované zahrady Na Skalce. Na metro Anděl je to pouhých 8 minut autobusem či autem a v těsné blízkosti jsou i prestižní školy a školky.Vila Na Doubkové je ideální investiční příležitostí pro ty, kteří hledají tradiční bydlení v kombinaci s nejmodernějšími technologiemi.

https://www.nadoubkove.cz

Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design