Objevte kouzlo Harrachova Objevte kouzlo Harrachova

Objevte kouzlo Harrachova

03. 09.2022

Hledáte bydlení či investiční příležitost v Krkonoších? V Harrachově díky proměně původ-ního hotelu Karolína, který patří k nejstarším v Krkonoších, již brzy vyroste luxusní apart-mánový bytový komplex. Společnost Premiot Group si vzala za cíl tento historický unikát citlivě opravit a rozšířit s důrazem na environmentální odpovědnost použitých technologií, materiálů a postupů.

Rekonstrukce hotelu začala během letošního léta. Nový projekt s názvem Karolína Harrachov maximálně zhodnotí celkový potenciál nejen historické budovy, jejíž historie sahá do roku 1888, ale i celého místa. K prodeji je přes 30 bytů s dispozicí od 1 + kk až po 3 + kk. Součástí areálu budou úložné prostory pro kola a lyže, wellness či velké parkoviště.


Lokalita vhodná nejen pro zimní radovánky

Komplex je umístěn v rekreační čtvrti Nový svět, jen pár minut chůze od bobové dráhy a nedaleko lyžařského areálu Černá hora i centra Harrachova. Toto horské město přitom již dávno není jen rájem zimních aktivit, ale nabízí množství lákadel na celý rok. Rozsáhlé lesy v okolí vybízí ke sběru borůvek či hub, v centru města najdete lanový park či antukové kurty. Nedaleko je také spousta zajímavých destinací pro pěší výlety: Muzeum skla, kaple sv. Alžběty, Anenské údolí či Mumlavský vodopád, jeden z nejkrásnějších v celém Česku.

https://www.karolina-harrachov.cz

Podobné články


Developed by MadFox design