Neugraf: Ten pravý domov v srdci Smíchova Neugraf: Ten pravý domov v srdci Smíchova

Neugraf: Ten pravý domov v srdci Smíchova

26. 07.2021

Díky svému geniu loci patří dnes Smíchov k nejvyhledávanějším pražským čtvrtím. Je centrem levého břehu Vltavy, je zde dostatek zeleně i perfektní zázemí pro každodenní život. Právě tady se dokončuje nový bytový projekt Neugraf inspirovaný rezidenčními projekty v Paříži či Londýně. Svým obyvatelům nabídne nadstandardně prostorné byty, terasy, soukromé wellness i hub pro práci či útulnou společnou střechu pokrytou zelení.

Bydlete už v tomto roce

Rezidenční projekt Neugraf vyrůstá ve zcela unikátní lokalitě. Developerům UBM Development Czechia s.r.o. a CRESTYL real estate s.r.o. se podařilo získat jedno z nemnoha volných míst v centru Prahy, kde stála od roku 1902 slavná tiskárna Václava Neuberta. Architekti ze studia Bogle Architects citlivě proměnili osobitou industriální budovu v bytový dům s neopakovatelnou atmosférou. Na svažitém pozemku na rohu ulic Grafická a Kmochova tak vyrostlo 177 bytů promyšlených do posledního detailu. Ty budou v polovině tohoto roku zkolaudovány, na konci roku pak přivítají nové majitele. Vybírat můžete z prostorných bytů a ateliérů s dispozicí 2kk až po 5kk. Za jejich stylově a moderně řešenými interiéry stojí studio Chmelař architekti. V nabídce jsou tři varianty výbavy: Standard, Premium a Exclusive. Která pro vás bude ta pravá, si můžete už teď ověřit ve vzorovém bytě.

Zeleň pro všechny

Bytům ve vyšších patrech se otevírá úchvatný výhled na město. Tím se mohou těšit ale všichni obyvatelé domu. Značná část střechy se vzrostlou zelení bude totiž přístupná všem. Dům se tak díky projektu ateliéru Šmídová Landscape Architects promění v zelenou oázu s perfektním zázemím. Počítá se s otevřením kavárny, soukromého wellness a také hubu pro práci a meetingy. O bezpečí se postará nonstop recepce s ostrahou. Genius loci celé lokality spojuje krásné parky Sacre Coeur, Kinského sady i nedaleký Petřín se skvělou dostupností služeb a perfektní dopravní obslužností.

http://www.neugraf.cz

Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design