NEUGRAF – inovativní styl bydlení na Smíchově NEUGRAF – inovativní styl bydlení na Smíchově

NEUGRAF – inovativní styl bydlení na Smíchově

04. 08.2020

Na pražském Smíchově vzniká nový rezidenční projekt NEUGRAF, za jehož realizací stojí dva developerští velikáni. Společnosti Crestyl a UBM Development Czechia společně vytvořily inovátorskou možnost bydlení, ve které se snoubí pohodlí města s klidem přírody. Industriální vzhled chytře navazuje na historii budovy, zatímco architektonické řešení celého projektu zajišťuje kvalitu srovnatelnou s nejvyššími světovými standardy. Desetipatrový objekt se nachází v ulici Grafická a nabízí 177 bytů v uzavřeném a zcela bezpečném areálu. Multifunkčně navržený prostor ukrývá veškeré benefity moderního bydlení pod jednou střechou – od nonstop recepce, kavárny, pracovního hubu a podzemního parkování až po terasovitou střechu plnou zeleně, na kterou má přístup každý obyvatel NEUGRAFu.

Byty s charakterem

Rozvržení jednotlivých bytů vyhoví všem představám o ideálním bydlení. Zájemci si mohou vybrat mezi prostorným loftem, střešním penthousem s velkou terasou a výhledem na Prahu nebo útulným bytem. Samozřejmostí jsou balkony a rozměrné terasy ve vyšších patrech. Vše v syrové eleganci navazující na industriální historii budovy, která dříve fungovala jako tiskárna Václava Neuberta. Tam, kde se dříve tiskly příběhy literárních umělců, nyní můžete začít psát svůj vlastní.

Na každém detailu se odráží perfektní zpracování, na kterém se podílelo několik špičkových architektů z architektonické studia Bogle Architects, jehož práce je známá progresivním a inovativním řešením staveb i veřejného prostoru.

 

Strategická lokalita

Dalším benefitem, který splňuje všechny nároky na moderní bydlení, je lokalita. NEUGRAF je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí mít veškeré výhody rušného města, a přesto bydlet na klidném místě blízko přírody. Smíchov totiž není jen Anděl. Tato moderní čtvrť na břehu Vltavy nabízí pestrý výběr restaurací, nákupů, kaváren a klubů, ale i přírodní oázy plné zeleně, jako je park Sacre Coeur nebo Zahrady Kinských.

 

Vysněné bydlení již brzy

Na webové adrese www.neugraf.cz zájemci najdou veškeré informace o projektu, společně s kontakty. Již nyní si tedy mohou domluvit schůzku a udělat první krok k vysněnému bydlení. Plánovaná kolaudace objektu připadá na 2. polovinu roku 2021 a předání bytů na konec téhož roku.

https://www.neugraf.cz/

Fotogalerie


Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design