Na Hagiboru vzniká ucelená čtvrť Na Hagiboru vzniká ucelená čtvrť

Na Hagiboru vzniká ucelená čtvrť

12. 01.2022

Praze může závidět leckteré hlavní město její překvapivou členitost. Stačí se vydat od Národního muzea po Vinohradské třídě až ke stanici metra Želivského a rázem se před vámi otevře vize budoucnosti. Směrem ke Strašnicím vzniká jedinečný komplex přírody, bydlení, komerce a administrativy s názvem Hagibor.

Projekt 21. století pochází od tvůrců již dokončeného projektu Dock, který sbíral téměř rok co rok ocenění za oceněním. Hagibor jde v pojetí nové živoucí lokality ještě dál. I zde se budou moci obyvatelé těšit z vkusné architektury, která ctí soukromí. Čeká je ale lákavý bonus navíc – skvělá krajinářská architektura, spousta odpočinkových ploch pro sport a zábavu a hlavně čistý vzduch a fantastické výhledy z oken. K domům povede i nový bulvár s obchody, kavárnami a restauracemi.

Takové prostředí bude příjemným zázemím další části Hagiboru, kterou naplní vize moderních administrativních budov. Jejich stavba byla právě zahájena. Nejenže se budou pyšnit světovým designem, ale hlavně v nich najdou všechny firmy a jejich pracovníci flexibilní prostředí s kvalitním prosvětlením, akustikou a cirkulací vzduchu. Samozřejmostí bude bezkontaktní vstup na mobil, chladicí trámy, otevíratelná okna, chytré žaluzie a spousta dalších vymožeností příjemného a hlavně podnětného pracovního prostředí.

https://www.hagibor.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

  • Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000 Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000
    Styl Design Česko Sport

    Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000

    Společnost Crescon chystá 33 plně vybavených exkluzivních apartmánů v nejvyšších standardech, které vyrostou v rámci nového projektu Zahrádky 1000. Ten vznikne rekonstrukcí staré chátrající horské chaty, a to přímo na sjezdovce Zahrádky v Peci pod Sněžkou. Projekt má již vydané stavební povolení, bourací práce původního objektu chce developer zahájit v první polovině tohoto roku. V rámci předprodejů je už zhruba 20 % jednotek prodáno či rezervováno. První apartmány plánuje společnost předávat v 1. čtvrtletí roku 2027.

    26. 02.2024

Developed by MadFox design