Mullerovy skvosty pro rok 2022 Mullerovy skvosty pro rok 2022

Mullerovy skvosty pro rok 2022

17. 05.2022

Důmyslné výtvory poměrně mladé značky prestižních hodinek Franck Muller si vždy najdou exkluzivní skupinu soukromých odběratelů. Avšak i další zájemci se mohou těšit z krásy a technické rafinovanosti pouze omezeného množství výjimečných hodinek. Firma, kterou spolu založili počátkem 90. let dva mistrní hodináři Franck Muller a Vartan Sirmakes, množství hodinářských skvostů rok co rok rozšiřuje. Nová kolekce 2022 je toho důkazem.

Jedna z okouzlujících novinek Francka Mullera pro rok 2022 se odkrývá světu v emblematickém pouzdře Vanguard v safírové verzi. Dokonalá průhlednost hodinek Vanguard™ Sapphire přináší čistotu a lehkost a umožňuje majiteli obdivovat pohyb strojku v jeho celistvosti a až magickém provedení. Takové je zcela jistě také provedení Vanguard Yachting Ancre™, jež se vyznačuje atraktivními námořními detaily a ukazatelem data. Nový model Vanguard Yachting™ Ceramic zas přenáší eleganci námořnické modři na keramické pouzdro barvy oceánu, které ovšem můžete získat i v bílé barvě. Kolekce je charakteristická svými námořní detaily. Podobně je tomu v kolekci Mariner. Poznáte ji podle mořských symbolů a ukazatelů světových stran.

Řada Vanguard však potěší i něžné pohlaví. Kolekce Vanguard™ Lady Heart nabízí na číselníku poetický slet srdcí. Svými půvabnými rysy ztělesňuje i v kulaté verzi hodinek duši zasněných žen milujících eleganci a krásu.

Pro Francka Mullera neexistují v propracovanosti hodinek žádné hranice. Potvrzují to jeho hodinářské šperky, které najdeme např. ve zcela neuvěřitelné kolekci Vanguard™ Invisible. Bělostně třpytivá dechberoucí nádhera číselníku a pouzdra těchto hodinek připomíná inspirativní pohled na měsíc, jehož proměny nám harmonicky na šesti hodinách připomíná ukazatel měsíčních fází.

Nezapomenutelná se stanou i letošní obohacení kolekce Krypton™ dvěma poutavými modely inspirovanými kolekcí Vanguard Racing Skeleton. Hodinky KRYPTON™ RACING SKELETON GRANDE DATE charakterizuje stylový skeletovitý ciferník s motorem, jenž doplňují chronograf a velké datum. Druhý model KRYPTON™ RACING doslova rozráží tmu bezčasí naakumulovanou modrou či zelenou zářivostí různých partií číselníku a lunety. Tyto hodinky kombinují hodinářskou přesnost, styl a eleganci karbonu s technickým charakterem LumiNova®.

https://www.beny.cz

https://www.franckmuller.com

Fotogalerie


Developed by MadFox design