Mayfair Park Residences London Mayfair Park Residences London

Mayfair Park Residences London

24. 08.2021

Patříte-li mezi ty, kteří uznávají v životě krásu jedinečnosti, pak si nenechte ujít pozvání do krásného souboru rezidencí, jež obohacují kolekci exkluzivních hotelů a rezidenčních sídel společnosti Dorchester. Název Mayfair Park Residences jasně odkazuje na výjimečnost nově přibyvších nemovitostí. Ta plyne mimo jiné také z adresy umístěné v jedné z nejznámějších části Londýna – Mayfair. Čtvrť plná muzeí a galerií se řadí mezi ty nejexkluzivnější.

Souznění designu

Nový přírůstek Dorchester Collection sem dokonale zapadá. Z Mayfair Park Residences vyhlédnete do známého Hyde parku, ostatně to připomíná i jejich název. Stěžejní předností je však do detailu vyladěný interiérový design – propracované spojení staré architektury s moderními prvky. Cit pro eleganci, jenž prodchl všechny tři budovy a jejich dostavby, má podpořit dojem z mimořádně pohodlného bydlení v srdci rušného velkoměsta.

Domov s komfortem hotelu

Rezidence jsou dokonale připravené k tomu, aby uvítaly první obyvatele. Na ty čeká nejen klid stranou rušných tříd, oživující blízkost zeleně, ale také výhodné spojení se dvěma hotely společnosti Dorchester. Jen pár kroků je vzdálena vlajková loď společnosti Dorchester – vyhlášený londýnský hotel stejného jména. Druhý z Dorchester hotelů dokonce přímo s rezidencemi sousedí. Jmenuje se 45 Park Lane a umožní všem, kdo si zvolí Mayfair Park Residences jako svůj nový domov, privilegovaný vstup do baru, restaurace a špičkového wellness s bazénem.

Jedinečný oddych od stresu

Wellness voní novotou. Interiér navozuje pocit klidu a míru, ve kterém je možné zrelaxovat po rušném pracovním dni v bazénu, sauně, páře nebo ve vířivce. Pro posílení těla je otevřena posilovna vybavena nejmodernějšími stroji. V relaxační místnosti pak lze odpočívat, případně se občerstvit některým ze zdravých nápojů a pokrmů připravených v hotelové kuchyni.

Asistence pro vše potřebné

Skromný, avšak reprezentativní vzhled rezidencí skrývá úroveň vybavení, kterou není zatím možné v žádné rezidenční zástavbě v Londýně spatřit. Tu obohacuje nejen propojení se službami vedlejšího hotelu, ale také asistence speciálního concierge manažera, jenž se postará jak o správný chod budov, tak také přispěje radou nebo pomůže zařídit řešení dalších potřeb obyvatel rezidencí.

https://www.dorchestercollection.com

Podobné články


Developed by MadFox design