LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ

LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ

14. 09.2022

Restaurace, v historickém centru Prahy, La Veranda slaví krásných 20 let. Gastronomický věk hodný oslav si žádá zamyšlení a pokoru. La Veranda pohostila již tisíce tuzemských i zahraničních hostů. Všichni mají jedno společné, a to příjemné vzpomínky, které zde prožili a očekávání těch nadcházejících. Pocity mísící historii a budoucnost mají jeden směr a to vintage. La Veranda dospěla, již si něco prožila, ale její kvalita a preciznost je natolik výjimečná, že svou tvář mění ve vintage a nechává se unášet závanem moderní současnosti.

Jednou z novinek je otevírací doba od pondělí do soboty. Téměř plně týdenní nový ráz nabízí hned několik příležitostí pobýt v restauraci La Veranda. Další novinkou je báječné menu, které je neuvěřitelně povýšené. Jak je to možné? Odpověď je jednoduchá. V kuchyni stojí nový kosmopolitní tým zkušených lidí. Klasika, nadčasovost, která díky kvalitě a exkluzivitě nabírá na hodnotě. To je přesně vintage styl oblíbené La Veranda.

Nikdy to není o jednom člověku. Za úspěšným chodem restaurace stojí četný tým. Hlava a duše je od samého začátku Yurij Kolesnik, který vdechl La Veranda život a neustále přes veškeré překážky je tady pro svůj tým a hosty.  

Kvalita zůstává stejná a nyní v moderním pojetí. Spojení starého, nového a neopakovatelného. Představujeme novou vintage La Verandu. Menu ukrývá skvělé předkrmy ve formě Hovězího tataráku, kaparové majonézy, křupavé šalotky, žloutku a domácího chleba. Kdo volí raději teplý předkrm jistě ochutná Polévku z karamelizovaného květáku, květákové růžičky a zauzeného crème fraîche. Hlavní jídla čítají 5 pokrmů. Za zmínku stojí Jelení hřbet s bramborami ovoněnými smrkem, houbami, brusinkami a špekem nebo Brambory opečené v popelu s fermentovaným česnekem, pěnou z brambor a podmáslím. Sladkou novou kosmopolitní tečkou je například Čokoládový fondant, švestkové coulis, švestky  a vanilková zmrzlina.

Každý okamžik ctít historii, klasiku a zároveň se ubírat novinkami a cool směry. La Veranda čelí novému a nutno podoktnout, že se jí to daří neuvěřitelně. Možná je na místě poznamenat, že vintage styl La Verandě sluší.

https://laveranda.cz

Podobné články


  • Posthotel Achenkirch: místo, kde čas plyne jinak Posthotel Achenkirch: místo, kde čas plyne jinak
    Sport Hotel Restaurace Léto Golf

    Posthotel Achenkirch: místo, kde čas plyne jinak

    Na severu Tyrolska, v dosahu Achensee a pod vrcholky Karwendelu, se nachází Posthotel Achenkirch – adults-only resort, který systematicky pracuje s konceptem rovnováhy mezi výkonem a regenerací. Nejde o klasický wellness hotel, ale o důmyslně koncipované místo, které v sobě spojuje klid přírody, fyzickou aktivitu a zdravotní prevenci s prvky východní filozofie.

    24. 08.2025

  • KATCHI restaurant & cocktail bar: Pražský podnik, který přepisuje pravidla moderní gastronomie KATCHI restaurant & cocktail bar: Pražský podnik, který přepisuje pravidla moderní gastronomie
    Česko Restaurace Léto Praha

    KATCHI restaurant & cocktail bar: Pražský podnik, který přepisuje pravidla moderní gastronomie

    Na pražské gastro scéně se právě otevřelo místo, které nemá v Česku obdoby. KATCHI restaurant spojuje výstřední interiér, suverénní kuchyni a chuťový zážitek, na který se nezapomíná. Zatímco jiné podniky se drží stylu, Katchi tvoří atmosféru. Nabízí moderní twist, pět elementů chuti a show, která se odehrává na talíři i v prostoru. Za konceptem stojí podnikatel Štěpán Návrat, který je známý svým citem pro výjimečnost, detail a odvahu dělat věci jinak. Do čela kuchyně postavil výraznou osobnost současné české gastronomie – Sierru Holanovou, vítězku první české řady Hell’s Kitchen. Jejich propojení dalo vzniknout místu, kde moderní kuchyně dostává zcela nový rozměr.

    07. 08.2025

Developed by MadFox design