LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ

LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ

14. 09.2022

Restaurace, v historickém centru Prahy, La Veranda slaví krásných 20 let. Gastronomický věk hodný oslav si žádá zamyšlení a pokoru. La Veranda pohostila již tisíce tuzemských i zahraničních hostů. Všichni mají jedno společné, a to příjemné vzpomínky, které zde prožili a očekávání těch nadcházejících. Pocity mísící historii a budoucnost mají jeden směr a to vintage. La Veranda dospěla, již si něco prožila, ale její kvalita a preciznost je natolik výjimečná, že svou tvář mění ve vintage a nechává se unášet závanem moderní současnosti.

Jednou z novinek je otevírací doba od pondělí do soboty. Téměř plně týdenní nový ráz nabízí hned několik příležitostí pobýt v restauraci La Veranda. Další novinkou je báječné menu, které je neuvěřitelně povýšené. Jak je to možné? Odpověď je jednoduchá. V kuchyni stojí nový kosmopolitní tým zkušených lidí. Klasika, nadčasovost, která díky kvalitě a exkluzivitě nabírá na hodnotě. To je přesně vintage styl oblíbené La Veranda.

Nikdy to není o jednom člověku. Za úspěšným chodem restaurace stojí četný tým. Hlava a duše je od samého začátku Yurij Kolesnik, který vdechl La Veranda život a neustále přes veškeré překážky je tady pro svůj tým a hosty.  

Kvalita zůstává stejná a nyní v moderním pojetí. Spojení starého, nového a neopakovatelného. Představujeme novou vintage La Verandu. Menu ukrývá skvělé předkrmy ve formě Hovězího tataráku, kaparové majonézy, křupavé šalotky, žloutku a domácího chleba. Kdo volí raději teplý předkrm jistě ochutná Polévku z karamelizovaného květáku, květákové růžičky a zauzeného crème fraîche. Hlavní jídla čítají 5 pokrmů. Za zmínku stojí Jelení hřbet s bramborami ovoněnými smrkem, houbami, brusinkami a špekem nebo Brambory opečené v popelu s fermentovaným česnekem, pěnou z brambor a podmáslím. Sladkou novou kosmopolitní tečkou je například Čokoládový fondant, švestkové coulis, švestky  a vanilková zmrzlina.

Každý okamžik ctít historii, klasiku a zároveň se ubírat novinkami a cool směry. La Veranda čelí novému a nutno podoktnout, že se jí to daří neuvěřitelně. Možná je na místě poznamenat, že vintage styl La Verandě sluší.

https://laveranda.cz

Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design