Jako ve sněhové peřince Jako ve sněhové peřince

Jako ve sněhové peřince

04. 01.2023

Slavné údolí Val Gardena v Dolomitech se v chladných měsících proměňuje v bílé plátno poseté klikatými liniemi sjezdovek. Jako poletující vločky se snášejí po svazích až do údolí. Kdo miluje lyže, nesmí toto údolí minout, a kdo miluje pohodlí a skvělé zázemí, by si zase neměl nechat ujít návštěvu pětihvězdičkového ráje hotelu Gardena Grödnerhof Hotel & Spa.

Rodinná atmosféra s profesionální úrovní

Elegantní hotel Gardena Grödnerhof vlastní rodina Bernardi. Pečlivě dbá na to, aby hostům nabídla maximální pohodlí a co nejvyšší kvalitu služeb nejen v 58 moderních apartmánech a pokojích, ale také v rozsáhlých exkluzivních lázních a ve dvou vyhlášených restauracích. To vše ve třech nádherných budovách hned vedle živého střediska celého údolí - městečka Ortisei.

Na svazích během pár minut

Lyžařské centrum v údolí Val Gardena Alpe di Siusi získalo již několikrát ocenění jako nejlepší lyžařské středisko na světě. Když ale vezmeme v potaz, že je také součástí lyžařského okruhu Dolomiti Superski s 1200 km sjezdovek, pak si zde dosyta užijí milovníci zimních sportů všech věkových kategorií i úrovní zdatnosti. O spojení z hotelu ke sjezdovkám a zpět je postaráno. Doprava od hotelu a zpět patří k těm nejlepším v okolí.

Posilnění plné lahůdek

Hotel Gardena Grödnerhof Hotel & Spa je vyhlášený svou prvotřídní kuchyní. Zvláště gurmánská restaurace Anna Stuben láká k návštěvě už jen při čtení bohatého menu. Drží si s nadhledem jednu hvězdu Michelin a čtyři Gault & Millau. Na to si lze přiťuknout jiskřivým mokem ze sklípku plného lahví z blízkých alpských vinařských oblastí, ale i těch světových.

Chrám zdraví a krásy

Slastné okamžiky najdou hosté hotelu rovněž v rozsáhlém lázeňském komplexu s řadou inovativních ošetření. Velký vnitřní bazén zde doplňují finské sauny, whirlpool, aromatická parní lázeň a relaxační místnosti. Skvělé jsou i ajurvédské, relaxační a omlazující masáže a propracovaná péče o obličej a krásu těla.

https://www.gardena.it

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design