Green Village Green Village

Green Village

19. 01.2021

V kraji Františka Ferdinanda d'Este, Josefa Suka i Viewegha vzniká projekt Green Village, který nadchne všechny, kdo chtějí bydlet v maximálním soukromí v klidu přírody, a přitom to mít kou-sek do Prahy. Na šestnácté jamce mistrovského golfového hřiště Golf Resort Konopiště (hřiště d`Este) kousek od Benešova a Bystřice staví společnost Real- Treuhand Reality & Development solitérní i řadové domy v nejvyšším možném standardu. První etapa 21 domů je již hotova a je připravena k nastěhování.

Rezidenční projekty v té nejvyšší kvalitě u nás už nejsou ojedinělé, co jim ale dává punc naprosté výjimečnosti, je jedinečná lokalita. A ty je čím dál těžší najít. V jedné takové přímo na golfovém hřišti d`Este na Konopišti vzniká projekt od společnosti Real- Treuhand Reality & Development projekt Green Village, který nabídne zájemcům menší rodinné domy s výměrou okolo 120 m² bytové plochy a solitérní vily o výměrách přesahujících 300 m² s vysokým standardem použitých materiálů a moderních technologií.

S respektem k původní přírodě vzniká na 16. jamce největšího českého golfového hřiště Golf Konopiště domov pro lidi, kteří chtějí mít hlavní město na dosah, po pracovním dni ale za sebou rádi nechají hluk velkoměsta, a naopak chtějí trávit čas s rodinou v klidu a vůních přírody. Domy byly navrženy v souladu s tradiční vesnickou zástavbou, zároveň architekti zohlednili i sociální rozměr bydlení a zajímavě řeší prostory mezi domy, které nabízejí mnoho poloveřejných a polosoukromých prostor, a vytvářejí tak místo pro dokonalé harmonické bydlení. Vlastní stavby pak architekti promýšlejí do posledních detailů, jako jsou poštovní schránky, přístřešky pro popelnice či dostatek místa pro parkování automobilů, součástí zahrádek a parteru mezi domy jsou prostory pro ukládání potřebného vybavení.

Nový projekt nadchne i milovníky golfu, kteří k novému domu dostanou také dvakrát členství v Golf Resortu Konopiště zdarma. A osm kilometrů vzdálené okresní město Benešov nabízí veškerou občanskou vybavenost čítající 16 škol včetně gymnázia, zdravotní středisko, zimní a plavecký stadion a mnoho dalších služeb. Relaxaci skýtá i luxusní Spa & Wellness centrum s vnitřními i venkovními bazény, které je součástí golfového klubu. Součástí Green Village bude i sportoviště, rybníček a park s ovocným sadem. 

Projekt Green Village má snadné dopravní spojení s centrem Prahy, leží na hlavních dopravních tepnách a dálnicích, z Benešova jezdí pravidelně vlak do centra metropole, zároveň zde a v blízkém okolí najdete vše, co k životu potřebujete.

https://greenvillage.cz/

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design