Golf uprostřed alpských štítů Golf uprostřed alpských štítů

Golf uprostřed alpských štítů

08. 08.2022

Jste připraveni na naprostý klid a dokonalý odpočinek? Přitom si chcete zahrát golf uprostřed Alp a relaxovat v krásném wellness o rozloze 4 700 m²? Pak vám nesmí uniknout hotel Astoria v tyrolském Seefeldu. Okamžitě vám bude jasné, proč se sem hosté tak rádi vrací.

Vysoko v horách

Genius loci tohoto místa si ihned získá vaše srdce. Představte si zelenou, svěží náhorní plošinu ve výšce 1 200 m nad mořem. Kolem dokola hluboké lesy a nad nimi rozeklané alpské štíty. Tady leží vzdušné lázně – městečko Seefeld –, tady najdete jednu z nejkrásnějších golfových lokalit v rakouských Alpách. A tady, uprostřed soukromého parku o rozloze 20 000 m², naleznete také luxusní pětihvězdičkový hotel Astoria Resort.

S láskou

Astoria Resost láskyplně vede paní Elisabeth Gürtler. Osobní péče a vstřícný servis vytvářejí nezapomenutelně pohostinnou atmosféru. Prostorné, slunné pokoje a apartmá jsou zařízené v osobitém stylu spojujícím tradiční materiály s moderními technologiemi. Restaurace hotelu Astoria se jako jediná v Seefeldu dlouhodobě pyšní kuchařskou čepicí v gastronomickém průvodci Gault Millau.

Wellness bez kompromisů

Díky ocenění Relax Guide je Astoria Resort považován také za jeden z nejlepších wellness hotelů, a to zcela oprávněně: sauny, vířivky, vyhřívané vodní postele. Přidejte k tomu velký propojený krytý a venkovní bazén, 20 metrů dlouhý vyhřívaný sportovní bazén a přírodní koupaliště rozprostírající se na ploše 800 m².

Radost ze hry

V čisté přírodě alpských luk a lesů se pak můžete těšit na jedinečný golfový zážitek s perfektními fairwayemi a greeny přímo v Seefeldu. Golfový klub Seefeld-Wildmoos nabízí 18jamkové hřiště, Golfová akademie Seefeld-Reith s hřištěm s parem 70 a driving range slibuje perfektní tréninkové zázemí pro golfové nadšence a začátečníky. Milovníci golfu si mohou také pořídit Golf Tirol Card, která umožňuje vstup na 19 tyrolských golfových hřišť za stejnou cenu.

https://www.astoria-seefeld.com

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design