Chopard slaví výročí 1000 Miglia dokonalým chronometrem Chopard slaví výročí 1000 Miglia dokonalým chronometrem

Chopard slaví výročí 1000 Miglia dokonalým chronometrem

26. 07.2022

Letos se jel už 40. ročník věhlasného závodu Mille Miglia. Tuto velkou automobilovou událost ozdobila unikátní edice hodinek od mistrné značky Chopard. Mille Miglia 2022 Race Edition nabízí dvojí provedení a jen omezený počet kusů.

Společnost Chopard je partnerem závodu 1000 Miglia od roku 1988. Obdivovatelé slavného klání navždy spojeného s italským městem Brescia mohou letos slavit hned dvakrát. Letošní ročník „nejkrásnějšího závodu na světě“ se jako jubilejní mimořádně povedl, a navíc je jeho unikátní atmosféra zvěčněna v nové limitované edici hodinek.

Společnost Chopard připravila k oslavě čtyřicátin provoněných benzínem nový vzhled slavné sportovní edice. Emblematická kolekce hodinek Mille Miglia 2022 Race Edition vyniká certifikovaným chronografem, dokonalým chronometrem a obsahuje i praktickou datumovku. Pouzdro o průměru 44 mm uchvacuje dvojí podobou. Elegantní hodinky můžete získat v 18karátovém růžovém zlatě a nerezové nebo celoocelové verzi. Obě ale v sobě nesou stejnou dávku výsostné charakteristiky sportovních hodinek. Snoubí se v nich mužská elegance, mechanická přesnost, hodinářský výkon a přirozeně také závodní ergonomie.

Jedinečná hodinářská připomínka 40. ročníku 1000 Miglia bude jistě časem čím dál hodnotnější, neboť vychází jen v limitované edici. První celoocelové provedení hodinek vyrazí ze startovací rampy k zákazníkům jen v počtu 1 000 kusů; zatímco druhá interpretace s etickým 18karátovým růžovým zlatem zdobícím korunku, tlačítka a lunetu bude vyrobena v edici 250 kusů.

https://www.beny.cz

https://www.chopard.com

Developed by MadFox design