Cestujte jako finalistky Miss ČR Cestujte jako finalistky Miss ČR

Cestujte jako finalistky Miss ČR

05. 03.2024

Se stylovými zavazadly Spectra 3.0 od značky Victorinox, které jsou k dispozici ve třech barvách – červená, černá a šedá. Tato jedinečná kolekce posouvá oblíbenou ikonickou řadu cestovního vybavení na vyšší úroveň. Skořepinový kufr z recyklovaného polykarbonátu s elegantní siluetou je odolný a plný všestranných úložných i technických možností, takže cestování s ním je hračka. Zavazadla nabízí velkorysý úložný prostor, ale vynikají lehkostí a dokonale pohodlnou manipulací. Díky inovacím v oblasti dopadu na životní prostředí, vysoké funkčnosti a designovým trendům přináší Victorinox špičkovou cestovní výbavu, která vás nezklame, ať už vyrážíte za pracovními povinnostmi, za zábavou či poznáním, stačí si jen vybrat tu správnou velikost zavazadla. Kufry Spectra jsou celoživotní investicí a budou vám sloužit desítky let. Ať už vyberete jakýkoliv, určitě vás nezklame a my už můžeme popřát jen šťastnou cestu. Takhle vypadá pocit svobody!

IGNAZRÖSLER, ul. 28. října 10, Praha 1.

https://www.ignazrosler.cz/kategorie/cestovani-kufry/

Fotogalerie


Podobné články


  • Podzim s Rhétskou dráhou Podzim s Rhétskou dráhou
    Styl Sport Hotel Svět Lidé

    Podzim s Rhétskou dráhou

    Využijte posledních krásných podzimních dnů a vydejte se na prodloužený víkend do Švýcarska. Projeďte si největší kanton Graubünden s Rhétskou dráhou. Dopravit se sem můžete po vlastní ose nebo vlakem přímo z Prahy. Večer nastoupíte, povečeříte ve vlaku a ráno se probudíte už v Graubündenu. Pro ubytování pro hvězdicové výlety vlakem je ideálním místem Chur. Hlavní město kantonu, které ubytovaným nabízí kulturní i kulinární zážitky a také návštěvnickou kartu, se kterou máte volný vstup do muzeí a galerie, poloviční cenu na výjezd na domovskou horu Brambrüesch i vstup do bazénu. A kam byste se měli vydat? Tady jsou naše tipy na čtyřdenní program se Swiss Travel Passem a příjezdem vlakem z Prahy.

    24. 07.2024

  • Přepychově energické Tyrolsko Přepychově energické Tyrolsko
    Styl Luxus Sport Hotel Restaurace Léto

    Přepychově energické Tyrolsko

    Luxus v alpském duchu i vysoce profesionální a zároveň přívětivý přístup majitelky Elisabeth Gürtler a celého týmu Alpin Resort Sacher Seefeld. Takto lze ve zkratce definovat služby té nejvyšší úrovně, za kterými do tohoto rakouského resortu jezdí jen ti nejnáročnější hosté milující adrenalin i sport. Užijete si zde ale také další aktivity na čerstvém alpském vzduchu, relax v místním wellness a spánek si dopřejete v moderních a útulných pokojích.

    03. 07.2024

Developed by MadFox design