Oblíbená restaurace Babiččina zahrada oslavila již deset let na gastronomické scéně. Celou dekádu opečovává všechny příchozí. Nechybí speciální servis a nabídka v oblíbeném listopadovém svátku, kterému vévodí husa.
Svatomartinské menu se v Babiččině zahradě uskuteční od 11. do 15.11. 2023. V těchto dnech budou moci všichni příchozí ochutnat dlouze pečené farmářské husí stehno. Nebude chybět oblíbený kaldoun, který famózně zahřeje. Novinkou tohoto roku je možnost objednání celé husy ke stolu. Nutné je uskutečnit objednávku 48 hodin předem.
Díky tomu dostává tento gastronomický svátek zcela jiný rozměr. Ideální příležitost sejít se během sychravého listopadu s rodinou, přáteli či kolegy nad opravdovou lahůdkou. Díky svatému Martinovi není podzim tam pochmurný. Náhle jsou tu intenzivní chutě, vůně a struktura báječně upečené husy. Nemluvě o přílohách, které celý gurmánský zážitek posouvají zase o kousek dále.
Dobrým tipem je husa v Babiččině zahradě. Proč? Babička přece nejlépe ví, jak připravit tu nejlepší husu. Nevěříte? Přijďte ochutnat.
Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.
Na pražské gastro scéně se právě otevřelo místo, které nemá v Česku obdoby. KATCHI restaurant spojuje výstřední interiér, suverénní kuchyni a chuťový zážitek, na který se nezapomíná. Zatímco jiné podniky se drží stylu, Katchi tvoří atmosféru. Nabízí moderní twist, pět elementů chuti a show, která se odehrává na talíři i v prostoru. Za konceptem stojí podnikatel Štěpán Návrat, který je známý svým citem pro výjimečnost, detail a odvahu dělat věci jinak. Do čela kuchyně postavil výraznou osobnost současné české gastronomie – Sierru Holanovou, vítězku první české řady Hell’s Kitchen. Jejich propojení dalo vzniknout místu, kde moderní kuchyně dostává zcela nový rozměr.
Je soubor luxusních hotelů, špičkových restaurací a kaváren s několika pobočkami v České republice, na Slovensku a v Německu. Cílem těchto krásných míst je poskytovat hodnotné kulinářské zážitky a cítit se v restauracích a hotelech jako doma.
Síla spočívá v osobním přístupu ke všem hostům a v pozornosti věnované detailům ve všech aspektech cesty hosta.