Oblíbená restaurace Babiččina zahrada oslavila již deset let na gastronomické scéně. Celou dekádu opečovává všechny příchozí. Nechybí speciální servis a nabídka v oblíbeném listopadovém svátku, kterému vévodí husa.
Svatomartinské menu se v Babiččině zahradě uskuteční od 11. do 15.11. 2023. V těchto dnech budou moci všichni příchozí ochutnat dlouze pečené farmářské husí stehno. Nebude chybět oblíbený kaldoun, který famózně zahřeje. Novinkou tohoto roku je možnost objednání celé husy ke stolu. Nutné je uskutečnit objednávku 48 hodin předem.
Díky tomu dostává tento gastronomický svátek zcela jiný rozměr. Ideální příležitost sejít se během sychravého listopadu s rodinou, přáteli či kolegy nad opravdovou lahůdkou. Díky svatému Martinovi není podzim tam pochmurný. Náhle jsou tu intenzivní chutě, vůně a struktura báječně upečené husy. Nemluvě o přílohách, které celý gurmánský zážitek posouvají zase o kousek dále.
Dobrým tipem je husa v Babiččině zahradě. Proč? Babička přece nejlépe ví, jak připravit tu nejlepší husu. Nevěříte? Přijďte ochutnat.
Náplň dovolené nemusí mít vždy formu katalogového zájezdu. Občas člověk zatouží po něčem neobyčejném, po zážitku střiženém přesně na míru, po dobrodružství, jež zanechá nádherné a neopakovatelné vzpomínky. Právě taková přání dokáže vyslyšet cestovní kancelář Exclusive Tours. Čím vším umí tato společnost své zákazníky mile překvapit, nám přiblížil její výkonný ředitel Dominik Kohel.
V centru obce Průhonice, která se nachází nedaleko Prahy, najdete moderní francouzskou restauraci Paloma, která je propojena se stylovým hotelem a fantastickou pekárnou a cukrárnou. Už na první pohled nikoho nepřekvapí, že si potrpí na vysokou kvalitu a čerstvost potravin. Nejen však českých, ale i francouzských. Důraz na detail a silný gastronomický zážitek je dílem šéfkuchařky Alexie Falcone.