Oblíbená restaurace Babiččina zahrada oslavila již deset let na gastronomické scéně. Celou dekádu opečovává všechny příchozí. Nechybí speciální servis a nabídka v oblíbeném listopadovém svátku, kterému vévodí husa.
Svatomartinské menu se v Babiččině zahradě uskuteční od 11. do 15.11. 2023. V těchto dnech budou moci všichni příchozí ochutnat dlouze pečené farmářské husí stehno. Nebude chybět oblíbený kaldoun, který famózně zahřeje. Novinkou tohoto roku je možnost objednání celé husy ke stolu. Nutné je uskutečnit objednávku 48 hodin předem.
Díky tomu dostává tento gastronomický svátek zcela jiný rozměr. Ideální příležitost sejít se během sychravého listopadu s rodinou, přáteli či kolegy nad opravdovou lahůdkou. Díky svatému Martinovi není podzim tam pochmurný. Náhle jsou tu intenzivní chutě, vůně a struktura báječně upečené husy. Nemluvě o přílohách, které celý gurmánský zážitek posouvají zase o kousek dále.
Dobrým tipem je husa v Babiččině zahradě. Proč? Babička přece nejlépe ví, jak připravit tu nejlepší husu. Nevěříte? Přijďte ochutnat.
Ve Veselí nad Moravou se rodí nový turistický fenomén. Za názvem Dog in Dock se skrývá nejen čím dál známější vinařství, ale také jeho rozsáhlý areál, jenž nabízí kromě požitku z moravského vína také spoustu zábavy, kulturního a sportovního vyžití. Nejnovějším přírůstkem je od května 2024 stylové ubytování a Bistro zakotvené v přístavu, k jejichž otevření vyvinuli v Dog in Dock exkluzivní sekt vyráběný metodou Champagne.
Když se známé osobnosti a nároční klienti rozhodují, kde se v Miláně ubytovat, vůbec nepochybují. Zpravidla totiž zamíří do svého i našeho oblíbeného hotelu Principe di Savoia. Ředitel hotelu Ezio Indiani, který hotel vede téměř dvacet let, si s námi povídal nejen o známých osobnostech, se kterými se zde setkal a které do hotelu rádi jezdí, ale také o svých zkušenostech a vyhlášených službách.