Celá husa Celá husa

Celá husa

18. 10.2023

Oblíbená restaurace Babiččina zahrada oslavila již deset let na gastronomické scéně. Celou dekádu opečovává všechny příchozí. Nechybí speciální servis a nabídka v oblíbeném listopadovém svátku, kterému vévodí husa.

Svatomartinské menu se v Babiččině zahradě uskuteční od 11. do 15.11. 2023. V těchto dnech budou moci všichni příchozí ochutnat dlouze pečené farmářské husí stehno. Nebude chybět oblíbený kaldoun, který famózně zahřeje. Novinkou tohoto roku je možnost objednání celé husy ke stolu. Nutné je uskutečnit objednávku 48 hodin předem.

Díky tomu dostává tento gastronomický svátek zcela jiný rozměr. Ideální příležitost sejít se během sychravého listopadu s rodinou, přáteli či kolegy nad opravdovou lahůdkou. Díky svatému Martinovi není podzim tam pochmurný. Náhle jsou tu intenzivní chutě, vůně a struktura báječně upečené husy. Nemluvě o přílohách, které celý gurmánský zážitek posouvají zase o kousek dále.

Dobrým tipem je husa v Babiččině zahradě. Proč? Babička přece nejlépe ví, jak připravit tu nejlepší husu. Nevěříte? Přijďte ochutnat.

https://babiccinazahrada.cz

Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design