BRICK`S a WHITE HORSE BRICK`S a WHITE HORSE

BRICK`S a WHITE HORSE

30. 01.2024

BRICK`S

Zažijte naši vášeň pro gastronomii a kouzelnou atmosféru v srdci Prahy. BRICK'S kombinuje klasickou italskou kuchyni s jedinečnou atmosférou s výhledem na ikonický Karlův most.

Cihelná 2b, Praha 118 00  Praha 1

restaurant@bricksprague.com

https://cz.bricksprague.com

WHITE HORSE

Restaurace je situována do kouzelné lokality pražského Staroměstského náměstí a byla vybudována v z nejstarobylejším UNESCO chráněném pražském domě z 12.století – U Zlatého jednorožce.

Staroměstské náměstí 20, 110 00 Praha 1

rezervace@whitehorseprague.cz

https://www.whitehorseprague.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • Argentinské vinařství Chandon Argentinské vinařství Chandon
    Styl Design Svět

    Argentinské vinařství Chandon

    Vinařství Chandon z Mendozy v Argentině, založené v roce 1959, se vyznačuje vinicemi v podhůří andských velehor sahající od 1 000 do 1 200 metrů nad mořem – skvělé výšky pro dosažení optimální zralosti, svěžesti a chuťového profilu. Tyto specifické podmínky dávají život šumivým vínům, které zpříjemní i vaše teplé letní dny.

    22. 07.2024

  • Přepychově energické Tyrolsko Přepychově energické Tyrolsko
    Styl Luxus Sport Hotel Restaurace Léto

    Přepychově energické Tyrolsko

    Luxus v alpském duchu i vysoce profesionální a zároveň přívětivý přístup majitelky Elisabeth Gürtler a celého týmu Alpin Resort Sacher Seefeld. Takto lze ve zkratce definovat služby té nejvyšší úrovně, za kterými do tohoto rakouského resortu jezdí jen ti nejnáročnější hosté milující adrenalin i sport. Užijete si zde ale také další aktivity na čerstvém alpském vzduchu, relax v místním wellness a spánek si dopřejete v moderních a útulných pokojích.

    03. 07.2024

Developed by MadFox design