Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě

Spánek na prvním místě

16. 03.2024

Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

Filozofie společnosti Rosendahl s.r.o. již 15 let úspěšně vychází z přesvědčení, že spánek je jedním z nejdůležitějších faktorů pro náš plnohodnotný život. Základem pro kvalitní odpočinek v ložnici jsou pak precizně vybrané přírodní materiály, které podporují celkovou revitalizaci těla a mysli. Proto také společnost u nabízených výrobků klade důraz, aby obsahovaly vybrané přírodní materiály, jako je bavlna, vlna a koňská žíně, hedvábí, kašmír, velbloudí srst.

V showroomu Naty Naty naleznete výrobky vyhlášených značek. Mezi nejznámější patří  luxusní švédské postele Carpe Diem beds, Riva-Casa a Air Spring a Smattex. K nim nedávno přibyla novinka v podobě ložního příslušenství Engmo Dun z prachového peří a taktéž exkluzivně i luxusní peří z kajky.

Senovážné náměstí 2088/10a  Praha 1

https://www.natynaty.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design