Dubajské Expo s tváří Thora Dubajské Expo s tváří Thora

Dubajské Expo s tváří Thora

14. 09.2021

Za necelý měsíc začne v Dubaji světová výstava Expo 2020, na niž jsme si museli kvůli epidemii koronaviru rok počkat. Jak ale naznačuje nová globální kampaň společnosti Emirates, výstavní událost roku nám to bohatě vynahradí.

Hlavní tváří kampaně se stal herec Chris Hemsworth, známý představitel boha hromu Thora z filmů o hrdinech s nadpozemskými schopnostmi. Sám herec mimo jiné ocenil, že Expo představí praktická řešení pro život, z nichž budou těžit především budoucí generace. V Dubaji na návštěvníky čekají témata, jako je mobilita, udržitelnost a další příležitosti, jak zlepšit život na planetě. Chybět nebude ani 191 pavilonů jednotlivých zemí oslavujících hudbu, umění a další kulturní aspekty s nabitými zábavními programy, včetně kulinářských zážitků.

Vizuální propagace Expa 2020 v Dubaji byla natočena v předpandemické době, kdy byla celá akce jen v období příprav. Skutečnost je tak ve vizuálu dotvářena množstvím počítačových animací a triků. Chris Hemsworth v ní přenáší diváky z ikonických dubajských pláží přímo na místo konání Expa 2020. Během toho jsou představena hlavní témata výstavy, vzhled pavilonů a futuristické vize. Díky nim můžeme navštívit budoucnost, v níž dojde k obnovení džunglí a lesů nebo k misi na planetu Mars.

Hudební soundtrack ke kampani „Pure Imagination“ hraje orchestr o 70 hudebnících a doplňuje jej dětský sbor. Děti různých kultur a zemí sehrávají v celé reklamě důležitou roli. Právě ony se totiž stanou budoucími lídry naší planety.

https://www.emirates.com/cz/czech

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design